Pytle na brambory - papírové tašky, nosnost 8kg

Prodáváte brambory nebo jinou zeleninu? Pak je určitě potřebujete před prodejem koncovému zákazníkovi odvážit a zabalit do menších tašek.

Udržte své produkty déle čerstvé v papírových taškách Skalkov. Tyto tašky jsou vyrobeny z pevného, vysoce gramážového papíru, který dokáže bez problémů unést až 8 kg brambor nebo jiné pevné zeleniny.

Naše tašky nejsou jen pevné a odolné, ale také vytváří optimální ochrannou atmosféru pro uchovávání zeleniny. Poskytují tmu, která zabraňuje klíčení brambor, a udržují vlhkost, aby zelenina zůstala čerstvá. V kombinaci s chladným skladováním jsou tyto tašky ideální řešení pro udržení čerstvosti vašich zemědělských produktů. 

Papírové tašky skalkov získaly cenu Sympatie na soutěži Obal roku 2022.

Co je nejlepší? Naše ekologické tašky na zeleninu jsou cenově srovnatelné s univerzálními obaly, které nejsou speciálně určeny pro zemědělské produkty. Navíc tím, že investujete do našich ekologických tašek, nejenže prodlužujete životnost své zeleniny, ale také přispíváte ke zdravější a udržitelnější planetě bez nadbytečné závislosti na plastech.

Naše tašky jsou momentálně využívány na farmářské platformě Scuk.cz, kde můžete některé z nich rovnou prohlédnout a zakoupit. Udržujte svou zeleninu čerstvou a pomozte naší planetě s našimi ekologickými papírovými pytlíky na brambory a zeleninu. Vyskoušejte je a sami si ověřte jejich kvalitu.