Papírové tašky - pevné, znovupoužitelné, ekologické

Přemýšleli jste někdy, jak můžete zákazníkům své farmy vylepšit dobrý pocit z návštěvy u vás na stánku nebo farmě? Nabízíme jednoduché řešení, šetrné k životnímu prostředí. Pevné, znovupoužitelné a ekologické papírové tašky jsou ideální pro balení zeleniny a jsou v souladu se zeleným životním stylem i ekologickým svědomím.

Naše papírové tašky jsou vyrobeny z vysoce gramážového papíru (100g/m 2), který zaručuje jejich pevnost a odolnost. Každá taška je navržena tak, aby snadno unesla až 8 kg zeleniny nebo jiné pevné zeleniny, což z ní činí ideální řešení jednak pro balení vašich produktů předem, tak i pro další nákupy vašich zákazníků. Navíc je uzavřená papírová taška obalem, který umožní zelenině existovat si ve vlastním mikroklima, takže si udržuje vlhkost. Absence světla zabraňuje klíčení zeleniny. Takže pokud hledáte způsob, jak prodloužit životnost svých navážených zemědělských produktů, naše tašky jsou možná to, co potřebujete.

Papírové tašky jsou také znovupoužitelné. Zákazník je nemusí vyhodit, ale použije je znova. Stačí je jednoduše vyklepat a použít znovu při dalším nákupu. 

Věříme, že udržitelnost a styl mohou jít ruku v ruce. Proto jsou naše tašky k dispozici ve třech barvách: bílé, hnědé a zlaté. A pokud hledáte něco speciálního, nabízíme také tašky s "farmářským" potiskem, který jasně informuje, že se jedná o farmářský produkt, je zde místo pro vaši etiketu a taky pro poznámky, keré lze napsat rovnou na tašku.

 

Naše pevné, znovupoužitelné a ekologické papírové tašky jsou důkazem toho, že i malé změny mohou mít velký dopad. Takže proč neudělat krok směrem k udržitelnějšímu a praktickému balení vážené zeleniny? Objednejte si ještě dnes a staňte se součástí změny!